TJÄNSTER

Som helhetsleverantör har vi ett brett eget utbud av produkter. Det gör att vi kan vara snabba och ge våra kunder exakt vad de önskar.
Med berg av scenutrustning har vi sällan några problem med att lösa våra kunders önskemål.

TÄLT

Vi kan skräddarsy evenemang som passar alla förutsättningar med tältstorlekar från nio upp till flera tusen kvadratmeter.

Tält är inte det enda som behövs, vi erbjuder helhetslösningar utan begränsningar och har ett stort sidosortiment med alla tänkbara tillbehör som behövs för ett lyckat event.

Självklart är alla våra tält godkända av statens provningsinstitut – SP.

MATVAGNAR

Vi har ett stort antal mobila enheter för mat och dryck till publik vid större evenemang. Med ett brett sortiment som sträcker från mjukglass och sockervadd till pizza, kebab, langos, fish & chips och många andra rätter som är speciellt lämpliga för stora evenemang när kanske flera tusen personer ska serveras på kort tid.

Med våra mobila restaurangkök kan vi tillaga maten på plats till nästan obegränsat antal matgäster. Eftersom vi har en flotta av egna transportfordon och exakta rutiner för utrustning och livsmedelshantering, kan vi förflytta oss långa sträckor på kort tid. Allt för att få en större räckvidd med våra resurser.

CATERING

Vi hjälper dig med all service för olika event från små sällskap till flera tusen personer. Med menyer som sträcker sig från enklare grillbufféer till ”fine dining” femrätters middagar är inget evenemang för stort eller litet.

Våra kök är givetvis godkända av hälsomyndigheter och vi har själva ett genomarbetat program för att kvalitetssäkra vår livsmedelshantering. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg.

Utöver vår mat har vi ett stort och brett sortiment inom porslinsuthyrning. Vi kan duka med samma möbler och porslin till över 3000 personer.

Låt oss planera ert event tillsammans!

KÖKSUTRUSTNING

MÄSSOR

EVENTTILLBEHÖR

PORSLIN